18.10.09

Lõnga metamorfoos

Hommikul paistis kena lumi akna taga. Ja ma otsustasin, et sel aastal patseeriks oma Jutta Schulze suusamütsi asemel hoopis isetegijale väärilise kõrvasoojendajaga metsa vahel. Lilla fliisist suusapibo jäägu katlamaja-puukuur-katlamaja trajektoori kaunistama.
Juulikese kingitud lõng niutsus ammu lõngakirstus ja nõudis metamorfoosi. Hakkasin hommikul kuduma. Püha tegevust katkestas vaid südametunnistuse sund valima minna.

Tahtsin kordki teha pilte päevavalguse käes. Sestap hiilisin maja taha metsa. Karm nägu piltidel pole tegelikult minu heasoovlikule natuurile vastav. Konspiratsiooni mõttes lihtsalt teesklesin, et ei tea, mida teeb mu parem käsi fotokaga pea kohal. Ma lausa ei näinud seda. Et kui juhuslik mööduja lähedusse sattunud oleks, saanuks teda säästa imestusest, et mida see plika seal metsa vahel kekutab. Valimiste päeval veel! Ja kuna poseerimine on minu jaoks 8 korda hullem kui...mistahes asi, ei saanud ka kedagi fotograafiks kaasa võtta.
Fotode peale jään tavaliselt kas suu lahti ja silmad kinni või silmad kinni ja suu lahti. Vahepealset varianti pole. Kui aeg-ajalt mõnda pilti vaatan, et wow! kuidas ma küll nii kompvek siin pildil välja paistan (ehkki pildi tegemist ei mäleta ja interjöör on ka tundmatu), siis selgub alati, et tegelikult on see Juulike seal pildi peal.


6 comments:

  1. tubli,Lembelill,ongi aeg lahti lasta oma suusakuulsuseminevikust...
    Aga 3-4 lõik oleks kui minu elust,selle vahega,et Juulikese nime asemel peaks vist olema Martmarguse nimi...;)

    ReplyDelete
  2. Hoolimata hoolikalt valitud argumentidest, Sinu tõsine nägu ei veena. Mitte kohe ei veena.

    ReplyDelete
  3. :D:D:D:D:D:D:D
    No ei lõppe ega lõppe see irvitamine. Aga sellist mütsi oleks mul ka vaja - ausõna. Iludus ise ju. See müts. Ja modellgi on kompu ise!
    Laima, sinu naljad ohustavad mu tervist juba, ausõna... :D

    ReplyDelete
  4. sa tegid ÜHE PÄEVAGA mütsi!!!!! tubli!!!
    las sakslane nutab kummutis, see müts on tegija:D

    ReplyDelete
  5. A ma just seletin kellelegi, et Anakonda on see, kelle tunneb ära isetehtud mütsi puudumise järgi...
    Olgu. Eks seletan ümber. Tip-top müts ju.

    ReplyDelete
  6. Selle kena mütsiga võid julgelt metsast välja ka tulla, on küll igati isetegijale vääriline.

    ReplyDelete