9.10.09


Naispersoonid jagatavat toorikuteks, noorikuteks, moorikuteks ja koorikuteks.
Naiskäsitööfännid siis ilmselt ka? Ilmselgelt olen toorik.
Kohe-kohe oleks täitunud T.I.S.S ordeni kavalerile vääriline aastake sihitut rabelemist Isetegija.net keskkonnas. Paraku ilma megaprohmakata 1. sünnipäevani ei jõudnud. Looduse poolt antud näpunobedus ja aeglane mõtlemine pole hea kooslus. Kustutasin tõelise toorik-terminaatorina suurema osa oma 2008-2009 potitustest.

Õnneks on vist kusagil säilinud suur osa pilte ja väike osa tekste. Sissejuhatuseks hakkan tasahaaval arhiivis tuhnima ja vanu asju üles riputama. Et oleks kena vaadata, kuidas toorik toimetanud on. Tea, millal see nooriku aeg kätte jõuab...?
Jah, selgituseks- T.I.S.S orden on Teen Ise S...st Saia. Ehk kuidas Anakonda headest ideedest tiivustatuna esialgu kõik tuksi keerab, aga mingil hullul moel kastanid jälle tulest välja toob. Orden on annetatud Polkovniku poolt.

1 comment:

  1. Teine toorik patsutab tunnustavalt õlale ja ütleb, et juhtub ka parematel (aga mitte kõige parematel). Loodan, et nobedad näpud ja vilgas luulelend suudavad taastada klassikud nagu kadunud hunn ja alpijänese pesakond jpt.

    ReplyDelete