20.11.09

iClay

Tore on käia poes, kus müüja umbestäpselt teab, mis su huvid on ja kui eksperimenteerimisaldis (ilus kvantiteetsõna) sa täpselt oled.
Käisin Jõhvis Sinu Büroo poes, ostsin nipet-näpet cernitit. Ja siis pakkus Maret uut voolimismassi, mis müüki oli võetud- iClay nimelist...eee...vahtu. Värve saab segada ja massist voolida mida iganes ja kui figuurike ära kuivab, jääb ta justkui vahtkumm. Hästi kerge. Ma mõtlen, et kuuseehteid (jõulurahutus hiilib)oleks täitsa vahva teha. Näiteks.
Alustuseks tegime Jossiga ühe veikese raketi. Ja siis Sidi. Esimene pilt on sellest, kuidas Sid keset fotosessiooni mu käest minema lipsas. Äkkujeduse mõju all tegutsedes. Järgmisel oli ta juba nõus poseerima.


Ja siis tuli Milla. Piimabusiness ei ole täna sama hõlbus amet kui paar aega tagasi. Milla lõi parteipileti lauale ja tuli sõraklõbinal nööbipurki valvama.




Noh, ja igasuguseid jurakaid saab ka teha



11 comments:

  1. Milla tundub väegade lustlik naesterahvas olevat...:P

    ReplyDelete
  2. Milla on tõesti üks lustiline tütrik:D

    ReplyDelete
  3. Väga lahedad tegelased! Ma olen ka kunagi seda massi ostnud, aga ei osanud seda poolti nii ilusti kasutada.

    ReplyDelete
  4. Millale jõudu uues ametis! Ega tal kerge olema saa. Omab ta ikka ettekujutust, millist toredust tal saab au valvata olema!? Arvestades tema ...hmmm....lõtva istumispoosi, kardan, et mitte päris...

    ReplyDelete
  5. Oi, mulle meeldib Sid! Ja need teised tegelased ka.

    ReplyDelete
  6. See on tore pood jah, mulle ka jooksevad müüjad uue kaubaga ukse peale vastu.
    Käisin selle uue plastiliini esitlusel muide. Väga vinge oli!
    Ja väga lõbus

    ReplyDelete
  7. Ma siin vaatan, et Milla puhta lageda taeva all ja väljas on juba novembri lõpp. Nii võib ta külma saada ja udarapõletiku all kannatama hakata. Paluks talle midagi tisside soojendamiseks peale panna või näiteks mõni vilditud jänes saata teda soojendama.

    ReplyDelete
  8. Sid! Nagu päris! Kes tegi? Tahan ka! :D

    ReplyDelete
  9. Huhh, nii kui ma Sinu verandat silmasin lehmakese taustal, hoidsin end hammastega toas, et mitte rooli hüpata ning ida poole põrutama hakata.
    Minul on ka sellise vahtkummiga kogemusi, Aksel kattis sellega meie majaesise trepi. Kiht sai ühtlane ning nüüd on hoov täis roosasid ja helesiniseid jalajälgi.
    Sid on eriti lahe!

    ReplyDelete
  10. vapustava mulje jättis krellpunase suuga valge kleidiga naine:)
    müüja müüs Sulle õige karbi.igatahes.

    ReplyDelete
  11. kas keegi oskab öelda,kui mass on seistes pakendis ära kuivanud,kas ja kuidas saaks selle jälle voolimiskõlbulikuks muuta?

    ReplyDelete