20.12.12

Näpikute käpikud kõige kallimale tüdrukule maailmas

 
Mida küll panna loosipakki, kui kriteeriumid on nuputamiseks parajad pähklid kindlasti isegi krokodillikomisjonile? Kingitus 1 euro väärtuses. Hmm...

Meil oli meeleolukas aastalõpuolemine noorte, tuliste kultuurikorraldajatega Viljandis. Nagu heas Ameerika filmis- piparkookide küpsetamine, ühisümin, jõulumemme ootamatu-oodatud sissehüpp.
 Muide, kui kellelgi on samasugune dilemma, et kuidas eurot kingituseks vormistada, siis üks väga leidlik lahendus oli "MacGyveri survival kit", milles oli rull mainitud kodaniku nime saanud toruteipi ja kirjaklamber. 
Aga mina leidsin oma pakikesest uskumatult armsa, pehme, meganunnumoni lõngavihi. Daisy tegi küll hinnaasja silmas pidades sohki, sest minu "survival kit" oli raudselt miljon-dollarit kingitus.
Ma teadsin umbestäpselt kohe, mida ja kellele ma sellest lõngast teen- oma kallile tütrele näpikute käpikud. Noh, need, mis veetakse sõrmikutele üll, kui ilmataat pakase asjus liiga lahkeks muutub. 
Kangale trükitud pildi joonistasin mõne aasta eest kivikesele, seda samuti tütreraasule mõeldes. See ema seal pildil on poolik...aga käsi on kõvasti tibulinnu käest kinni hoidmas


2 comments: